top of page

GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €75,- BINNEN NEDERLAND

behind the scenes of beyond stories

HOE? WAT? WAAROM? NEEM HIER EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VAN BEYOND STORIES!

Patroon van de Punt
ACOTAR Feyre kaars

Waarom kaarsen maken met een katoenen lont?

Wij van Beyond Stories zijn overgestapt van het maken van kaarsen met een houten lont naar het maken van kaarsen met een katoenen lont. Een katoenen lont, ofwel een traditionele lont, is zeer gebruiksvriendelijk. Kaarsen met een houten lont komen toch wel met een kleine gebruiksaanwijzing zijn wij achter gekomenDaarnaast is een katoenen lont zeer sfeervol die je gerust op de achtergrond kunt laten branden. Ideaal als je het mij vraagt om aan te steken tijdens het lezen van een goed boek met een dekentje heerlijk op de bank!


Het is aangeraden om onze kaarsen de eerste keer minimaal 2 uur te laten branden. Zo brandt je kaars mooi op en voorkom je tunneling.

Duurzaam en volledig recyclebaar

Beyond Stories staat voor duurzaamheid. Alle geurkaarsen en waxmelts die je op de website van Beyond Stories vindt, zijn volledig recyclebaar. De handgemaakte kaarsen en waxmelts bestaan uit 100% sojawas. De producten van Beyond Stories zijn volledig veganistisch en dierproefvrij.

Patroon van de Punt
behind-the-scenes-beyond-stories-2_edite

volledig Handgemaakt met liefde!

Alle kaarsen en waxmelts zijn handgemaakt met liefde door ondergetekende. De namen van de kaarsen en waxmelts zijn gebaseerd op plekken en gebeurtenissen uit verschillende fandoms. Denk hierbij aan verschillende boeken, series, films en games. Eerst brainstorm ik over een geschikte naam. Nadat ik dat gedaan heb, zoek ik de meest passende geuren en kleuren bij elkaar. Met als kers op de taart een label dat ik zelf heb ontworpen wat perfect bij het product past!

Mijn doel?

Mijn doel is om mensen aan te moedigen om meer te ontspannen. Het leven is al stressvol genoeg! Pak een goed boek erbij, zet een leuke film/serie op of speel een grandioze game en geniet van een heerlijke geurkaars of waxmelt van Beyond Stories!
 

Daarnaast is mijn doel in het leven altijd al geweest om van mijn hobby mijn werk te maken. Van thuis uit werken, werkt voor mij ideaal. Ik kan zo meer dan genoeg tijd doorbrengen met mijn vriend en onze (nu nog) jonge Berner Sennen met veel liefde opvoeden! 

bottom of page