top of page

GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €75,- BINNEN NEDERLAND

behind the scenes of beyond stories

HOE? WAT? WAAROM? NEEM HIER EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VAN BEYOND STORIES!

Patroon van de Punt
behind-the-scenes-beyond-stories-1_edite

Waarom kaarsen maken met een houten lont?

Men vraagt zich tegenwoordig wel vaker af waarom je een kaars met een houten lont verkiest boven een kaars met een traditionele katoenen lont. Persoonlijk vind ik dat een houten lont een kaars heel uniek maakt en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Daarnaast maakt een houten lont een zacht, knisperend geluidje wat me doet denken aan een gezellig avondje bij een haardvuur met een dekentje en een goed boek.


Een kaars met een houten lont is net zo gemakkelijk in gebruik als een kaars met een katoenen lont. Doordat een houten lont ook wat breder is, ontstaat er ook niet zo snel het zogeheten tunneling. Daarnaast is het voor een kaarsenmaker ook gemakkelijker om de lont precies in het midden te plaatsen doordat een houten lont gewoon kaarsrecht rechtop blijft staan terwijl je de hete was in het potje giet. Ideaal als je het mij vraagt!

Duurzaam en volledig recyclebaar

Beyond Stories staat voor duurzaamheid. Alle geurkaarsen en waxmelts die je op de website van Beyond Stories vindt, zijn volledig recyclebaar. De handgemaakte kaarsen en waxmelts bestaan uit 100% sojawas. De producten van Beyond Stories zijn volledig veganistisch en dierproefvrij.

Patroon van de Punt
behind-the-scenes-beyond-stories-2_edite

volledig Handgemaakt met liefde!

Alle kaarsen en waxmelts zijn handgemaakt met liefde door ondergetekende. De namen van de kaarsen en waxmelts zijn gebaseerd op plekken en gebeurtenissen uit verschillende fandoms. Denk hierbij aan verschillende boeken, series, films en games. Eerst brainstorm ik over een geschikte naam. Nadat ik dat gedaan heb, zoek ik de meest passende geuren en kleuren bij elkaar. Met als kers op de taart een label dat ik zelf heb ontworpen wat perfect bij het product past!

Mijn doel?

Mijn doel is om mensen aan te moedigen om meer te ontspannen. Het leven is al stressvol genoeg! Pak een goed boek erbij, zet een leuke film/serie op of speel een grandioze game en geniet van een heerlijke geurkaars of waxmelt van Beyond Stories!
 

Daarnaast is mijn doel in het leven altijd al geweest om van mijn hobby mijn werk te maken. Van thuis uit werken, werkt voor mij ideaal. Ik kan zo meer dan genoeg tijd doorbrengen met mijn vriend en onze (nu nog) jonge Berner Sennen met veel liefde opvoeden! 

bottom of page