top of page

GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €75,- BINNEN NEDERLAND

Verzenden &
Retouneren

MEER INFORMATIE OP EEN RIJTJE OVER VERZENDEN, RETOURNEREN EN OMRUILEN.

Verzenden

De producten van Beyond Stories worden verzonden via PostNL. We maken hierbij gebruik van de standaard verzendtarieven die PostNL hanteert. Kaarsen worden verzonden als pakketpost. Waxmelts kunnen verzonden worden als brievenbuspost. Let er op dat als je zeven of meer waxmelts besteld, dit automatisch pakketpost wordt!

We doen ons best om alle bestellingen te verzenden binnen 1-3 werkdagen. Bestellingen binnen Nederland zijn ongeveer 1-4 werkdagen onderweg. Internationale bestellingen kun je binnen 5-10 werkdagen thuis verwachten. Indien je je bestelling binnen twee weken nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op.

Retourneren en/of omruilen

Indien je niet tevreden bent met je bestelling, kun je er voor kiezen om je bestelling te retourneren of om te ruilen. Dit kan tot 30 dagen na aankoop. Als de 30 dagen verstreken zijn, kunnen we het bedrag helaas niet terugstorten op je rekening of het product omruilen. Let er op dat je alleen ongebruikte producten kunt retourneren of omruilen!

 

Indien je een product of meerdere producten wilt retourneren, kan dat naar het volgende adres:

Beyond Stories

t.a.v. Lieke Jongenelis
Klimopberg 93
4708 KL Roosendaal

Houdt er rekening mee dat de verzendkosten voor jouw eigen rekening zijn voor zowel het retourneren als het omruilen! We accepteren alleen ongebruikte producten in hun originele staat! Producten met korting kunnen tevens ook niet geretourneerd of geruild worden!

Na verdere inspectie van het product om er zeker van te zijn dat er geen beschadigingen zijn, nemen we contact met je op om het verder te regelen.

bottom of page