top of page

GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €75,- BINNEN NEDERLAND

Samenwerken

WIL JIJ JE INZETTEN OM DE PRODUCTEN VAN BEYOND STORIES ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN? LEUK!

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag samenwerken?

Denk hierbij aan het hebben van een eigen winkel in het teken van boeken, films, series en/of games die graag een bulk producten in wilt kopen tegen een vaste inkoopprijs. Of misschien heb jij wel een goed lopende subscription box service waar jij een kaars of doosje waxmelts in bijpassend thema voor wilt laten maken. Alles kan! Neem contact met mij op via contact@beyondstories.nl en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Heb jij een blog, een goed bekeken Youtube kanaal of populair Instagram account in het teken van boeken, films, series en/of games?

Beyond Stories is op zoek naar influencers die een leuke blog, goed bekeken youtube kanaal en/of populair intagram account hebben. Wil jij graag producten van Beyond Stories onder de aandacht brengen? Stuur dan even een berichtje naar contact@beyondstories.nl met het onderwerp ‘samenwerken’. Vertel ook meteen wat meer over jezelf en over jouw blog, youtube kanaal of instagram account. Vergeet ook niet een link mee te sturen zodat wij deze kunnen bekijken!

bottom of page