top of page

GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €75,- BINNEN NEDERLAND

Veiligheid

VOLG DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES GOED OP OM OPTIMAAL TE GENIETEN VAN JE BEYOND STORIES PRODUCTEN!

INSTRUCTIES VOOR HET BRANDEN VAN KAARSEN:

Veiligheid gaat boven alles! Waarschuwingslabels voor kaarsen bestaan niet zonder reden. Zorg dat je deze altijd goed leest voordat je besluit je kaars te gaan branden. Volg altijd de instructies die vermeld staan op het waarschuwingslabel van de kaars. Hieronder volgen nog een aantal waarschuwingen waar je ten alle tijden rekening mee moet houden, zodat je optimaal kunt genieten van je kaarsen!


⦁    Brand de kaars altijd in het zicht. Gebruik een kaarsen dover of blaas de kaars (voorzichtig) uit als je de kamer verlaat of voordat je gaat slapen!

⦁    Plaats de brandende kaars op een hittebestendig oppervlakte. Zo voorkom je dat het oppervlakte waar de brandende kaars op staat beschadigd.

⦁    Houdt brandende kaarsen uit de buurt van brandbare stoffen, tocht, kinderen en huisdieren.

⦁    Brandt de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar. Het is ideaal als de kaars 1-2 uur achtereenvolgend brandt.

⦁    Brandt de kaars in een goed geventileerde ruimte.

⦁    Laat de vlam het glas niet raken. Stop met het branden van de kaars als er nog ongeveer 1 - 1,5 cm was over is wat nog niet gesmolten is. Zo voorkom je dat het glas gaat breken.

⦁    Doe de deksel nooit op de kaars als de kaars nog aan het branden is.

⦁    Verplaats de kaars niet wanneer hij aan het branden is. Het glas wordt warm!

⦁    Gebruik geen scherpe voorwerpen om overtollig was te verwijderen. Het glas kan dan beschadigen en eventueel breken. 

⦁    Gebruik nooit water om je kaars te doven! Een combinatie van vloeibare, hete was en water is geen goede mix. De hete was kan zo overal naartoe spuiten. 


Wees veilig en geniet optimaal van je geurkaarsen!

bottom of page